Tilkøbsordrer

Har du mange ekstra ordrer i en given periode, giver ekstra ordre transaktioner dig en række ordrer i tillæg til de ordrer, dit abonnement allerede indeholder. For dig som shopejer betyder det, at du ikke behøver at opgradere til en højere abonnement til at håndtere peak perioder med høje salg (såsom julesalget).

Hvordan virker det

Hvis du for eksempel har et Basic abonnement kan du overføre 200 ordrer pr måned. Med tilkøbsordrer kan du købe for eksempel 250 yderligere ordrer du kan bruge i spidsperioder, når du har flere ordrer, end dit månedlige abonnement inkluderer. Så hvis du har 250 ordrer i en måned, er de første 200 ordrer inkluderet i din abonnementspakke, og de resterende 50 ordrer vil blive taget fra dine ekstra tilkøbsordrer.

Bestilling og betaling

Du bestiller dine ekstra ordrer i dit IEX dashboard, hvor du også har mulighed for at betale med kreditkort. Du kan også vælge fakturabetaling i stedet.

I dashboard’et kan du følge, hvor mange ordrer du overfører og hvor mange ekstra ordrer, du har tilbage.

Priser

50 ordrer – 75 DKK
100 ordrer – 125 DKK
250 ordrer – 125 DKK
500 ordrer – 345 DKK
750 ordrer – 475 DKK
1000 ordrer – 575 DKK

icons-orders

Array ( [layout] => fluid [subdomain] => e-conomic [shopify_link] => [base_language] => da )
Spar tid og penge nu - 14 dages GRATIS demo til e-conomic

Sublim kvalitet og 100 % super service er kendetegnet af IEX. Vi er en online forretning med salg af firmagaver på nettet og hvis noget går galt handler det om en hurtig indsats, her mærker vi en tydelig ændring i forhold til vores gamle udbyder, her var der kun support over chat og vi skulle tit vente længe før vores problemer var løst. IEX har vist sig som et rigtig godt valg da vi altid kan få fat på dem over tlf. og chat hvis det er nødvendigt. De er løsningsorienteret og har hjulpet os mere end forventet. Og bedst af alt har vi ikke haft problemer siden vi har skiftet. Vi vil derfor anbefalde IEX som en absolut værdi aktør på markedet.

Henrik Lovisendal
ejer firmajulegaver.dk /firmagavexperten.dk (WooCommerce)

Jacob Bager

Helt igennem et fantastisk team! Vi har optimeret vores ekspedition MEGET ved hjælp af denne integration. IEX integration formår at holde dig informeret hele tiden, og de er hamrende hurtige til at løse din opgave. Vi kan ikke andet end at anbefale dem – vi er MEGET tilfredse.

Jacob Bager

NeoBlack.dk

Jeg har oplevet en meget behagelig og professionel hjælp/vejledning i forbindelse med, at vi fik etableret integrationen mellem Billy og Shopify.
IEX lever op til de forventninger vi har til en professionel samarbejdspartner. På chatten har jeg også forud for købet oplevet et højt og kvalificeret serviceniveau.

Britta
ejers NeoBlack.dk (Shopify)

Greta Dobai

Having our IEX integration with Billy really helped us to focus on our business. We can save so much time not having to create invoices manually.
We had small issues setting up the account but the support team helped us out instantly and now everything is just fine. The support teams is responsive and super helpful! Thank you so much.

Greta Dobai
Greta Dobai, ejer

Great tool for a startup, super customer support team! We started to use IEX integration for sending our orders bills straight to our Billy accounting software. It has been a such a great help and time saver for our business. It is a great tool and a must have in web-shops in all sizes. Best investment we have ever made.
Thank you so much!

Viktor and Mikki
owners Beanbros.co (Shopify)

IEX integration har størst know-how på markedet,
med over 100.000 ordrer som sendes via IEX hver måned