Om Billy

En løsning designet til at gøre din fakturering og regnskabsføring let


Billy er til dig, som ønsker et brugervenligt regnskabsprogram med alle de features, du har behov for.

Regnskabsprogrammet er udviklet præcis til iværksætteren og den mindre virksomhed, som har brug for et regnskab, de selv kan arbejde i uden brug af dyre bogholdere.

Hvorfor Billy?

  • Nem fakturering
  • Integrationer til alle formål
  • Fuldt overblik over din virksomhed
  • Revisor adgang
  • Let momsafregning

Med Billy får du en komplet cloud regnskabsløsning, som passer perfekt til iværksætteren. Systemet følger nemt med som din virksomhed vokser.

Det store udbud af apps og udvidelser gør Billy meget tilpasningsvenligt til ethvert behov, der måtte opstå i driften af din virksomhed.

Læs nærmere om priser hos Billy

Prøv en gratis Billy demo
Array ( [layout] => fluid [subdomain] => Billy [shopify_link] => https://iex.dk/ [base_language] => da )
Spar tid og penge nu - 14 dages GRATIS demo til Billy

Jacob Bager

Helt igennem et fantastisk team! Vi har optimeret vores ekspedition MEGET ved hjælp af denne integration. IEX integration formår at holde dig informeret hele tiden, og de er hamrende hurtige til at løse din opgave. Vi kan ikke andet end at anbefale dem – vi er MEGET tilfredse.

Jacob Bager

Great tool for a startup, super customer support team! We started to use IEX integration for sending our orders bills straight to our Billy accounting software. It has been a such a great help and time saver for our business. It is a great tool and a must have in web-shops in all sizes. Best investment we have ever made.
Thank you so much!

Viktor and Mikki
owners Beanbros.co (Shopify)

Sublim kvalitet og 100 % super service er kendetegnet af IEX. Vi er en online forretning med salg af firmagaver på nettet og hvis noget går galt handler det om en hurtig indsats, her mærker vi en tydelig ændring i forhold til vores gamle udbyder, her var der kun support over chat og vi skulle tit vente længe før vores problemer var løst. IEX har vist sig som et rigtig godt valg da vi altid kan få fat på dem over tlf. og chat hvis det er nødvendigt. De er løsningsorienteret og har hjulpet os mere end forventet. Og bedst af alt har vi ikke haft problemer siden vi har skiftet. Vi vil derfor anbefalde IEX som en absolut værdi aktør på markedet.

Henrik Lovisendal
ejer firmajulegaver.dk /firmagavexperten.dk (WooCommerce)

Greta Dobai

Having our IEX integration with Billy really helped us to focus on our business. We can save so much time not having to create invoices manually.
We had small issues setting up the account but the support team helped us out instantly and now everything is just fine. The support teams is responsive and super helpful! Thank you so much.

Greta Dobai
Greta Dobai, ejer

NeoBlack.dk

Jeg har oplevet en meget behagelig og professionel hjælp/vejledning i forbindelse med, at vi fik etableret integrationen mellem Billy og Shopify.
IEX lever op til de forventninger vi har til en professionel samarbejdspartner. På chatten har jeg også forud for købet oplevet et højt og kvalificeret serviceniveau.

Britta
ejers NeoBlack.dk (Shopify)

IEX integration har størst know-how på markedet,
med over 100.000 ordrer som sendes via IEX hver måned